google Manychat

Verdienen

Ken jij het verhaal van die man die jarenlang emmers water van de bron naar het dorpje verderop bracht, dag in en uit? Hoe meer water hij aanleverde des te meer hij verdiende, maar meer dan hard werken kon hij niet. Hij was immers niet in staat om meer uren in een dag te creëren en zou hierdoor nooit en te nimmer financiële vrijheid of tijdsvrijheid ontdekken en echt kunnen genieten van zijn leven.

EN opeens was het daar… het idee!

Wat zou er nou gebeuren als hij een paar uurtjes per dag zijn tijd investeerde in het aanleggen van een waterleiding? Ja, nog meer werken met ditmaal met een geweldig eindresultaat!

Het kostte hem een paar jaar, maar op het moment dat hij de kraan opendraaide en het water via de waterleiding naar het dorpje stroomde gebeurden er een aantal dingen.

Het enige dat hij hoefde te doen was de kraan open en dicht te draaien en hier en daar wat onderhoud aan de waterleiding – hij creërde TIJD vrijheid

Doordat hij per emmer betaald kreeg werden zijn verdiensten ook nog eens veel meer, de waterleiding leverde immers veel meer water aan de bewoners van het dorp. Hij creërde Financiële vrijheid

Hij heeft de bewoners ontzettend geholpen, deze hebben nu ten alle tijden toegang tot vers water en hoeven niet meer te wachten totdat deze aangeleverd werd. Hij creërde puur geluk voor zijn medemens.

Vele mensen zitten in een soortgelijke situatie, ze zitten vast in hun huidige baan met een beperkte financiële waardering. Vaak hebben we ook nog eens veel te weinig tijd met ons gezin en stress rijst de pan uit om al die verplichtingen die de maatschappij op ons gelegd heeft na te kunnen komen. Met DoTerra bepaal JIJ jouw toekomst.

Jij zou diegene kunnen zijn die in eerste instantie een bepaald aantal uren per dag/ week investeert om later de vruchten te kunnen plukken.

Om een aantal voorbeelden te geven:

Een uurtje of 3-5 per week zou al snel kunnen resulteren in een extra €250- €600. Jouw eigen producten betaald voor en nog ruimschoots over voor eens wat extra’s. Introduceer een paar mensen per maand en binnen 2 tot 6 maanden kan dit jouw realiteit zijn.

Heb je interesse in een aanvullend inkomen en het liefst zo snel mogelijk? Bedragen tussen de €600-€4000 ( ja, dat noemen ze aanvullend!) zijn te behalen bij het introduceren van zo’n 5 mensen per maand en een tijdsinvestering van rond de 10-15 uur per week.
Zou jij dit een jaar of 2 willen doen met een tegenprestatie van zo’n €4000 per maand?

Ben jij zo ambitieus dat je net zoals de man in mijn verhaal je eigen waterleiding wil gaan aanleggen en wil jij tijdsvrijheid en financiële vrijheid? 15-30 uur per week- 3 jaar lang? Met maandelijkse inkomsten van ruim boven de €4000 per maand? SIGN ME UP!

Denk je dat deze vooruitzichten alleen dromen zijn die nooit en te nimmer waargemaakt kunnen worden? Zelf ben ik het levende bewijs en had binnen 8 maanden de silver rank al behaald en dat terwijl ik maar zeer part-time met Doterra aan de slag kon als mama van 2 jonge ventjes.

Je bent meer dan welkom binnen ons fantastische team en vanzelfsprekend zal ik jou leren hoe het mij gelukt is zodat ook jij deze resultaten kan behalen ( als je dit wil natuurlijk).

Liefs!

Kim

Wil jij graag 25% korting op alle aankopen? Neem dan even contact met ons op. Sluiten