google Manychat

Essentiële Olie 101

Heb jij al eens een pepermunt blaadje tussen je handen gewreven en de heerlijk frisse geur mogen ervaren?

Wist je dat … deze unieke geur de plant beschermd tegen virussen, bacteriën, insecten en allerlei invloeden van buitenaf?

Wist je dat … de bouwblokken van een plant overeenkomstig zijn met die van een mens ( en dier?)

Laten we eens kijken wat de “essence” ( = kern) van een plant kan betekenen voor jou door uit te leggen wat de 3 meest AWESOME

eigenschappen van DoTerra’s Essentiële Oliën zijn.

 

De eerste AWESOME eigenschap

Wist je dat DoTerra’s Essentiële Oliën 100% natuurlijk en veilig zijn?

Elke druppel olie bevat de oorspronkelijke “essence”, er is niets uitgehaald en niets aan toegevoegd wat als resultaat geeft dat ze geen bijwerkingen of verslavingsgevaar geven.

Puur Natuur in een flesje.

Ze zijn veilig voor babies, kinderen, volwassenen, ouderen en onze geliefde huisdieren.
Essentiële Oliën worden door stoomdestillatie of in het geval van citrus varianten koud uit de schil geperst.

Ze hebben geweldige gezondheids voordelen. Zowel lichamelijk als emotioneel

Een ECHTE pure olie is 50-70% krachtiger dan de kruiden variant. Een voorbeeld hiervan is dat 1 druppel pepermunt olie gelijk staat aan 28 koppen pepermunt thee! Ik denk dat je wel begrijpt dat je veel gerichter te werk kan gaan met 1 druppel olie dan te proberen zo ontzettend veel koppen thee te verslinden per dag. ( al is een combinatie wel heerlijk natuurlijk ;))

 

Ben je nu erg nieuwsgierig geworden naar de kracht en de geur van DoTerra’s Pepermuntolie en zou je deze eens willen ervaren?

Vraag dan jouw proefflesje aan op deze pagina: ————> Gratis Proefje aanvragen <——-

Op het moment dat jouw proefje pepermunt in de handen hebt en er klaar voor bent om te ervaren, bedenk dan goed dat je deze NIET in je ogen wil krijgen – geloof me, dat voelt niet fijn. Maar mocht het zo zijn dat je de olie in je oog of op andere gevoelige gebieden krijgt – gebruik dan een basisolie zoals gefractioneerde kokosnootolie of olijfolie in plaats van water om het te verzachten, dit zal snel verlichting geven.

Plaats 1 druppel op je handpalm en dip het puntje van je wijsvinger in de olie, daarna plaats je deze wijsvinger tegen je gehemelte ( wow! )

Daarna, beide handen tegen mekaar wrijven en je handen cuppen over je neus en inhaleer eens een paar keer diep – wat voel je? Waarschijnlijk wil je je ogen even dicht doen. Voel jij ook die enorme kracht van pepermunt door je holtes gaan? Kun jij het langer dan 30 seconden volhouden?

Als laatste zou ik je willen vragen om beide handen even over je nek te laten glijden – wat een heerlijke verkoeling!

Juist – je hebt zojuist ervaren hoe je op meerdere manieren kan profiteren van pure Essentiële Olie: Aromatisch, Topisch & Inwendig!

CPTG – Gecertificeerde Pure Therapeutische Oliën

Wat ik persoonlijk zo geweldig vind is de standaard ” CPTG “, het betekent simpelweg dat DoTerra de garantie afgeeft dat elke druppel olie 100% puur is en de natuurlijk potentie behouden heeft.

Puur betekend dat er geen synthetische stoffen of verdunningsmiddelen aan zijn toegevoegd.

Potent betekend dat elke plant uit zijn natuurlijke omgeving komt, waar de plant het beste tot zijn recht komt met als resultaat dat de olie de meest perfecte samenstelling heeft

Wanneer een plant zijn perfecte samenstelling heeft, geeft de “essence” JOU precies wat je nodig hebt. Je lichaam weet precies wat het met de olie moet doen en er ontstaan een unieke samenwerking binnen jouw lichaam.

Bekijk hier de officiële DoTerra video maar eens:

Nou weet je dus precies wat de eerste AWESOME eigenschap is van DoTerra’s Essentiële Oliën

  100% Puur Natuur & Veilig

Klik hier om verder te lezen over de tweede AWESOME eigenschap van Essentiële Oliën

Ga verder

 

 

Wil jij graag 25% korting op alle aankopen? Neem dan even contact met ons op. Sluiten